Vyhledávali jste výrobce Dobrá vinice a zde jsou výsledky vyhledávání. Od značky Dobrá vinice máme 17 výrobků v databázi a prohlédnout si je můžete níže.
Počet výsledků od značky Dobrá vinice: 17
Hrozny pocházejí z Národního parku Podyjí, vinice v biorežimu. Unikátní prvohorní vrstva náležející k Českému masivu dává vínu jedinečné vlastnosti. Naturální víno, které vzniká bez použití chemie, cizích kvasinek a bakterií....
Přírodní perlivé víno z odrůdy Ryzlink rýnský. Víno dokváší a zraje na vlastních kvasnicích v lahvi. Vůně je chlebově-minerální, chuť je příjemná a plná s dominantním minerálním projevem. Chutnají v každou denní a roční...
Hrozny pocházejí z obce Znojmo – Popice, z Národního parku Podyjí a z Velkých Bílovic, vinice Zadní hora. Jedinečné podloží dává vínu unikátní minerálně-květinový projev. Odrůdové složení je Pinot Gris (50 %), Müller Thurgau...
Přírodní perlivé víno z odrůd Müller Thurgau, Ryzlink rýnský a Ryzlink vlašský. Víno dokváší a zraje na vlastních kvasnicích v lahvi. Vzhledem k probíhajícímu procesu a tlaku je víno uzavřeno korunkovým uzávěrem. Víno není...
Hrozny pocházejí z Národního parku Podyjí z unikátní prvohorní vrstvy náležející k Českému masivu. Víno bez použití chemie, cizích kvasinek a bakterií. Víno z vinice v biorežimu zrálo 10 měsíců v dubových a akátových sudech....
Lehce alkoholický (2,5%), suchý, osvěžující nápoj z černého bezu. Byl vyroben přirozeným dokvášením v lahvi pod korunkovým uzávěrem. Skvělé na žízeň, doporučujeme vychlazené. Vůně ovocná. Chuť osvěžující, bezová. Doporučujeme...
Víno kvasilo a zrálo v gruzínské 1000 litrové nádobě z červené terakoty, macerace 9 měsíců na šlupkách, zrání dalších 12 měsíců v novém dubovém sudu. Hrozny jsou pěstovány v bioprodukci, bez použití chemie, cizích kvasinek,...
Hrozny pocházejí z biodynamické vinice z Národního parku Podyjí. Lisováno z celých hroznů. Víno zrálo 14 měsíců na kvasnicích v dubových a akátových sudech. Kvašení vína proběhlo bez síry a dalších aditiv. Víno není filtrováno....
Víno kvasilo a zrálo v gruzínské 1000-litrové nádobě z červené terakoty macerace 9 měsíců na šlupkách, zrání dalších 12 měsíců v novém dubovém sudu. Hrozny jsou pěstovány v bioprodukci, bez použití chemie, cizích kvasinek,...
Rubínové víno z modrých hroznů Pinot Noir je vyrobeno ve Znojmě – Novém Šaldorfu selekcí velmi vyzrálích hroznů. Vinice Znojmo Vrbovec. Víno zrálo 12 měsíců v dubových sudech na kvasnicích. Má jemnou vůni a chuť s nádechem sherry....