Vyhledávali jste výrobce Buglioni a zde jsou výsledky vyhledávání. Od značky Buglioni máme 8 výrobků v databázi a prohlédnout si je můžete níže.
Počet výsledků od značky Buglioni: 8
Toto Amarone se vyrábí z hroznů z vinic v Sant’Ambrogio, ve složení: 60% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella, 5% Croatina a 5% Oseleta. Po sklizni se všechny hrozny suší a to až do ledna, kdy se z vysušených hroznů vylisuje...
Buglioni Amarone „Cru“ Riserva se vyrábí z tradičních místních odrůd: Corvina, Corvinone, Rondinella, Croatina a Oseleta. Hrozny se sklízejí v polovině září, ve speciálně ventilovaných místnostech se pak suší až do ledna následujícího...
Toto výjimečné a přísně limitované Amarone se vyrábí z hroznů z vinic v Sant’Ambrogio, ve složení: 60% Corvina, 15% Corvinone, 10% Rondinella, 10% Oseleta a 5% Croatina. Hrozny se po sklizení suší až do ledna následujícího...
Tato Valpolicella se vyrábí z hroznů z vinic v Sant’Ambrogio, ve složení: 65% Corvina, 20% Corvinone a 15% Rondinella. Po fermentaci víno zraje 10 měsíců v sudech z francouzského dubu a 15 měsíců v lahvi. Má světle rubínovou...
Toto Ripasso se vyrábí z hroznů z vinic v Sant’Ambrogio, ve složení: 60% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella, 5% Croatina a 5% Oseleta. Víno je vyráběno tradiční Ripasso technikou - hrozny jsou po sklizni rozděleny na 2 části....
Tato Valpolicella se vyrábí z hroznů z vinic v Sant’Ambrogio, ve složení: 50% Corvina, 20% Corvinone, 25% Rondinella, 5% Croatina. Po sklizni se z většiny hroznů vyrábí víno hned, menší...
Klasický italský sekt vyráběný charmatovou metodou (druhotné kvašení probíhá v nerezových tancích). Vyrábí se z odrůd Garganega 80% a Durella 20% (odrůda pochází právě z Veneta a pro vysoký obsah kyselin se používá převážně...
Il Disperato se vyrábí z 90 % odrůdy Garganega a 10% Incrocio Manzoni. Po fermentaci zůstává v tanku 4 měsíce a další 2 měsíce v lahvi. Víno má slámově žlutou barvu se zlatavými...